2018-11-18 05:50:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Törődjön a családjával

Napi horoszkóp november 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma különösen jó kapcsolatban tud lenni a többiekkel. Valaki meg is mondja majd, hogy milyen jó benyomást tesz rá. Kovácsoljon terveket, hívja fel a barátait, beszéljen meg randevút a kedvesével. Törődjön a családjával. Szerelmi téren is nagyon jók az esélyei.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold már a Halak jegyének végén jár. Engedje magát sodortatni az árral, és csak azzal foglalkozzon, amihez kedve van. Csak semmi stressz. Erre nincs szüksége, Délután felébred önben a vállalkozó szellem. Menjen ki a szép késő őszi természetbe. Gyalogtúra alatt energiával töltheti fel magát a következő hétre.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma nem sok mindent lehet önnel kezdeni. Csupán azzal foglalkozzon, ami igazán szórakoztatja, csak ne keveredjen bele semmilyen vitába. A Hold a Halak jegyének végén jár, kellemetlen fényszögben van az ön jegyével. Figyeljen jobban az étkezésére. Ha lehet, ma ne fogyasszon húst!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Vasárnap különösen jól fogja érezni magát, főleg, ha tud egy kevés időt egyedül is tölteni. A kedvenc helyén olvashat egy könyvet, illatos teát vagy kávét ihat, álmodozhat. Olyan szép lesz ez a nap, mintha egy képeskönyvből vágták volna ki.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Vasárnap csak azzal törődjön, amihez kedve van. Sürgős szüksége van erre a pihenőnapra, mert időnként túl sokat vállal magára. Aludja ki magát alaposan, utána következhet egy illatos habfürdő. Délután ne engedje semmire rábeszélni magát. Este rendezze gondolatait, és készüljön fel a következő hétre.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nincs is jobb egy kényelmes, kiadós reggelinél szerettei társaságában. Végre jut majd ideje arra, hogy elbeszélgessenek bizonyos dolgokról. Ne engedje, hogy bárki is megzavarja ezt a családi hangulatot. Ha gondolja, délután töltsön pár órát egyedül, és pihenje ki magát. Este menjenek sétálni egy nagyot.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A tervezett programok jó csillagzatok alatt állnak. Jól szórakozhat, és kellemes beszélgetéseket folytathat. Este vár önre valaki, de ha egyedül maradna, akkor sem fog szomorkodni.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Igyekezzen minél nagyobb nyugalmat teremteni önmaga körül, engedje lazán lecsengeni ezt a hetet. Figyeljen oda a táplálkozására is. A reggelit kezdje frissen préselt gyümölcslével. Délután mozogjon sokat.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma minden nyugalomban van. Minden, ami napokkal ezelőtt még bosszantotta, elsimul, könnyű és vidám hangulatban lesz. Élvezze ezt a napot!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Hagyja magát elkényeztetni, és élvezze az egész napot. Ebédeljen együtt a barátaival, vagy a rokonokkal, ez mindenkinek tetszeni fog. A délutánt is töltse baráti társaságban.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Sok jó fényszög éri a Vízöntő jegyét, így kitűnően tud lazítani, és előre örülhet egy kreatív és élményekben gazdag napnak. Mi kellhet még? Délután menjen ki a természetbe, egy rövid őszi túra jót fog tenni.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma nagyszerűen érzi magát, laza és higgadt. Ne szervezzen különösebb programokat, de délután ne maradjon otthon, inkább menjen ki a szabadba, jót fog tennie egy kis mozgás. Este szervezze meg a következő heti tennivalókat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: